top of page

CREATE

Michelle le Mahieu - Ace Communicatie en Projectcoördinatie

& LET IT BE

Het volgen van een passie, het creëren van een pad door de wegen te bewandelen die de mooiste vergezichten bieden en uiteindelijk inspireren tot datgene wat jou energie geeft.

Na ervaring op te hebben gedaan binnen de veelzijdige facetten van PR & Communicatie, (online) Marketing en Project management binnen bedrijven als L'Oréal, Philips en Rivièra Maison werd de behoefte om zelf aan de slag te gaan steeds groter.

Ik krijg werkelijk een powerboost als ik een tekst onder ogen krijg waar nog behoorlijk wat aan geschaafd mag worden. Laten we eerlijk zijn, een tekst is zo bepalend voor de uitstraling van wat je wilt communiceren. Het vertelt een verhaal, geeft een stukje vertrouwen en is beeldend voor jouw product of dienst. De geloofwaardigheid van hetgeen jij vertelt of verkoopt valt of staat met de tekst. Een spellingsfout is zo gemaakt. Wat is het dan prettig als iemand de tekst nog een keer voor je naloopt en waar nodig corrigeert en redigeert.

 

Een mooi project vraagt om aandacht, gedurende het gehele proces. Vanaf het moment dat het allereerste idee ontstaat tot de laatste puntjes op de 'i' zijn gezet. Geweldig om deel uit te maken van dat bijzondere proces en het waar nodig te mogen begeleiden. Want uiteindelijk gaan we natuurlijk voor een resultaat waarbij we een plekje in ieders hart en hoofd veroverd hebben.

Waar er in eerste instantie nog enige twijfel was of ik met mijn ambities en skills andere mensen tot dienst zou kunnen zijn, is die twijfel de laatste jaren als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik kwam erachter dat mensen juist zo dankbaar en welwillend zijn gebruik te maken van mijn hulp. Mocht het zo zijn dat ook jij denkt: 'Yes, zij kan wat voor mij betekenen!', neem gerust contact op voor meer informatie of gewoon om even te sparren.

bottom of page