top of page

TEKST

Sfeerbeeld voor Ace Communicatie van een opengeslagen notitieboek met lijntjes en een stoffen, gouden boekenlint op een lichtgrijze achtergrond.

COMMUNICEER

In het dagelijkse leven vliegen de woorden ons om de oren. Ze laten je huiveren, genieten, ze nemen je mee op reis naar een wereld die je zelf creëert...

Een goede tekst grijpt je, houdt zich stevig vast en laat niet meer los. Hij raakt je in de kern van jouw zijn. Emoties komen bovendrijven. Gevoelens worden aangewakkerd.

Of het nou om een te verkopen product gaat, het uiten van je mening, een verhaal: tekst is de basis voor hetgeen je wilt communiceren. Woorden zeggen zo veel meer dan die paar letters waaruit ze bestaan, woorden vormen tekst en een tekst vormt de lezer.

Laat mij je helpen met aandacht trekken. Ik doe het graag.

tekst corrigeren
clipboard goud met mintkleurige details en takje

Tekst corrigeren

Een bedrijf, persoon, product of dienst: jij weet als geen ander het concept het beste te beschrijven. Ik check de tekst op spelling, grammatica en interpunctie.

schrijfmaterialen, houten pen, houten bordje en licht effen kladblaadje

Tekst redigeren

Naast het verbeteren van reguliere- en grammaticale fouten kijk ik bij het redigeren ook naar de samenhang van de tekst. De schrijfstijl, dus of de tekst lekker loopt en de opbouw van de tekst, dus of de zinnen en alinea's een logisch geheel vormen. 

opgeslagen lichtblauwgrijs notitieboek met suede kaft, pen en plantje

Tekst schrijven

Vind je het lastig om zelf een tekst te schrijven of moeten er meerdere teksten geschreven worden waar je wel wat hulp bij kan gebruiken? Jij voorziet mij van de benodigde informatie en ik schrijf een sterke tekst voor je.

Tekst redigeren
Tekst schrijven
bottom of page