top of page

PROJECT

Sfeerbeeld voor Ace Communicatie en Projectcoördinatie van een gedeelte van een reuzenrad met een lichtblauw met wolken gekleurde zomerlucht als achtergrond.

...AND ACTION

Iets moois neerzetten, tentoonstellen en doen verwonderen. Een plekje veroveren in ieders hoofd en hart.

Een mooi project voor ogen maar niet de tijd of mankracht om het te coördineren?

Laat mij het (gedeeltelijk) van je overnemen. Heb je een opening, productpresentatie, event of een ander interessant project op de planning waarbij je hulp kan gebruiken? Maak van mij je vaste aanspreekpunt en sparringpartner en laten we er samen iets bijzonders van maken.

Een mooi project vraagt om aandacht, gedurende het gehele proces. Vanaf het moment dat het allereerste idee ontstaat tot de laatste puntjes op de 'i' zijn gezet. Geweldig om deel uit te maken van dat bijzondere proces en het waar nodig te mogen begeleiden. Want uiteindelijk gaan we natuurlijk voor een resultaat waarbij we een plekje in ieders hart en hoofd veroverd hebben.

Sfeerbeeld voor de pagina projectcoördinatie van Ace Communicatie & Projectcoördinatie, waarop een moodboard te zien is van diverse natuurlijke kleuren papier zoals beige, taupe, wit en donkergroen vastgeplakt met een lichtgekleurd stukje tape op een donkergroene achtergrond, een takje met groene blaadjes en 3 streepjes verf in dezelfde kleuren als het papier.

Projectcoördinatie

Heb je ergens hulp bij nodig, wat extra handjes, een sparringpartner, iemand die de planning bijhoudt of een brainstormsessie organiseert? Een event op de planning waarbij de juiste look & feel moet worden gecreëerd? Of iemand die van A-Z een volledig proces coördineert? Ik ben er gek op (en niets is mij te gek) dus laat mij je helpen.

Project coördinatie

Een samenvatting van diverse werkzaamheden en projecten die ik heb geleid:

Opdrachtgever: Philips

Onderwerp: Breast Cancer Awareness Month

Een team, samengesteld uit de divisies van Philips, die door middel van diverse activiteiten borstkanker onder de aandacht brengt. Vanuit de Lighting divisie was ik degene die het project leidde. Mijn doel was wereldwijd zo veel mogelijk Philips-verlichte gebouwen, gedurende de maand oktober, roze te laten kleuren. Tevens een fundraiser event georganiseerd voor Philips medewerkers op het Nederlandse hoofdkantoor en de communicatie-afdeling van kantoren wereldwijd aangestuurd bij de uitvoering van eenzelfde event.

 

Opdrachtgever: Philips

Onderwerp: The Philips Gift of Light-project

Project waarbij de betrokkenheid van de medewerkers van de Lighting divisie werd gestimuleerd. Ik leidde het project voor het Nederlandse Lighting kantoor en zorgde voor de doorvoering, uitvoering en communicatie naar kantoren wereldwijd.

 

Opdrachtgever: Riviéra Maison

Onderwerp: B2B

Realisatie van een B2B-projectenboek, B2B-contact en kijken naar en uitvoeren van mogelijke samenwerkingen voor eventuele acties.

 

Opdrachtgever: Riviéra Maison

Onderwerp: Diverse events

Organisatie van terugkomende events zoals klantendagen, persevents, productpresentaties, interne events.

 

Opdrachtgever: L’Oreal

Onderwerp: Amsterdam Fashion Week

Organisatie van de samenwerking tussen L’Oréal en Amsterdam Fashion Week: persevent, sponsoring.

 

Opdrachtgever: L’Oreal

Onderwerp: Lancering nieuw merk

Organisatie van de lancering van ESSIE + persevent

bottom of page